MENY
Startsida Unikt koncept Klientutlåtande Om Hypnos KBT och ACT Priser Kontakt
Må bättre med Hypnosterapi
 

Hypnos är ett helt naturligt tillstånd

I hypnos öppnar vi upp till vårt undermedvetna sinne

Människor i allmänhet tror att det är svårt att hamna i hypnos, när det i själva verket är ganska enkelt. Faktum är att vi hamnar i hypnos många gånger varje dag. Det är samma tillstånd som vi befinner oss i när vi dagdrömmer eller när vi lever oss in i en bra bok eller en spännande film. I hypnos slutar vi att medvetet kritiskt granska det som sker för att istället uppleva med inlevelse och känsla, vilket hjälper oss när vi skall lära oss nya saker. Hypnos i sig är alltså ingen terapi utan ett helt naturligt sinnestillstånd.

 

Hypnoterapi skapar möjligheter till förändring

När vi är i hypnos är vi extra mottagliga för positiva förändringar. De förändringar som sparas i vårt undermedvetna sinne ger oss en mycket kraftfull och långvarig effekt. Genom att kombinera gammal kunskap inom hypnos med nya tekniker och terapiformer kan vi erbjuda en av världens mest kraftfulla terapiform. Inom hypnosterapi arbetar vi med bl.a. med följande tekniker, Suggestionterapi (positiva förslag), Partsterapi (våra olika viljor) Förlåtelseterapi och Regressionsterapi (det vi varit med om och upplevt i våra liv).

 

Så fungerar hypnoterapi

Det är svårt att medvetet förändra jobbiga känslor eller beteenden, som styrs av vårat undermedvetna sinne, eftersom vi agerar och reagerar utifrån vad vi varit med om och lärt oss i vårt livet. Med hjälp av hypnoterapi kan vi skapa den förändring vi önskar där orsaken till problemet lagrats. Genom en förståelse och insikt i det som varit kan man med hypnos och hypnoterapi lär sig det man redan kan, men på ett nytt sätt. Om man lärt fel så får man lära om och lära rätt.

 

Bruce Lipton PhD

”Det medvetna sinnet utgör maximalt 5% av din dagliga aktivitet, medan det undermedvetna utgör minst 95% och är en miljon gånger starkare än det medvetna sinnet”


Hypnoscentrum
Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg

Telefon. 0735 15 06 60
info@hypnoscentrum.se

Integritetspolicy GDPR