MENY
Startsida Unikt koncept Klientutlåtande Om Hypnos KBT och ACT Priser Kontakt
Övrig Hypnoterapi
 

Hypnocenter erbjuder möjlighet till förändring, med en av väldens mest kraftfulla terapiform

Endast fantasin sätter gränserna

I hypnos är vi extra mottagliga för positiva förändringar med en kraftfull och bestående effekt. Genom att kombinera gammal kunskap med nya tekniker och terapiformer erbjuder vi en av världens mest kraftfulla terapiform, där endast fantasin sätter gränserna. Vi som arbetar på Hypnocenter är utbildade och certifierade som coacher och terapeuter inom samtalsterapi (KBT och ACT), Hypnos (Suggestions- och Parts-terapi) samt Hypnoterapi (Regressionsterapi).

 

Våga utmana oss med din förfrågan

Vårt unika koncept erbjuder en mycket flexibel terapiform, du finner lite av vårt utbud i menyn till höger. Vi arbetar med känslor, vanor och beteenden och om viljan finns där så är möjligheterna oändliga. Du har alla möjligheter att påverka hur du vill må, reagera och agera i olika situationer och sammanhang. Det är bara fantasin som sätter gränser, kontakta oss med din förfrågan redan idag.

 

Värt att veta innan du gör din förfrågan

Vid t.ex. huvudvärk eller magsmärtor skall eventuell terapi föregås av en utredning inom sjukvården. Om du går på medicinering bör du rådgöra med din läkare innan du går i hypnoterapi. Vi arbetar ej med tyngre drogmissbruk eller svårare psykiska sjukdomar.


Gör din bokningsförfrågan här…


Hypnoscentrum
Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg

Telefon. 0735 15 06 60
info@hypnoscentrum.se

Integritetspolicy GDPR