MENY
Startsida Unikt koncept Klientutlåtande Om Hypnos KBT och ACT Priser Kontakt
Må bättre med Hypnosterapi
 

Så här hantera vi dina personuppgifter

Då vi värnar om din integritet inhämtar vi inte fler uppgifter än nödvändigt. Vi varken säljer eller överlåter några uppgifter till tredje part.

 

Genom att anlita oss accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att vi använder elektroniska kommunikation för att kommunicera och skicka information till dig. Har du frågor om vår dataskyddspolicy är du välkommen att kontakta oss via mejl; anette@hypnocenter.se.

 

 

Hur fövarar vi personuppgifter och anteckningar

Kontaktuppgifter och personuppgifter som är insamlade används för fakturering finns i vårt bokföringsprogram visma SPCS. Anteckningar finns i pärmar som låses in i skåp när de inte används.

 

Vad använder vi dina personuppgifter till

Personuppgifter används för att kunna kontakta dig som klient, samt för fakturering.

 

Lämnar vi ut din information till utomstående parter

Vi byter inte och säljer inte din information till utomstående parter. Om vi för att följa lagen eller av myndighetenskrav blir ombedda att lämna ut personuppgifter kommer vi att informera dig om det.

 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter och anteckningar

Vi sparar inte personuppgifter eller anteckningar längre än 3 år. Du har alltid rätt att begära ändring eller radering av dina uppgifter. Kontakta oss för att göra en begäran.

Du når oss på följande mejladress; anette@hypnocenter.se


Hypnoscentrum
Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg

Telefon. 0735 15 06 60
info@hypnoscentrum.se

Integritetspolicy GDPR